En dag till havs, en dag i vaksamhet...

Idag var jag ute med båten tillsammans med mina föräldrar, jag köpte även en seglar jacka som kommer vara väll behövd eftersom jag funderar på att börja segla som sport :D. Som vanligt sprang jag runt på klipporna där vi la till och hittade direkt ett par favorit platser, som var fyren och en klipphylla som låg i jämnhöjd med havet .







Det var skönt att vara ute på havet, för även om havet är vilt och kraftfullt, är det även rofullt och fyllt av ovishet. Vissa trivs bättre ute på landet, vissa till sjös, vissa i skog och andra i öken.

Själv tycker jag alla dessa platser är underbara, för det känns som man lättare kan slappna av, även fast man är på sin vakt, konstigt nog vaktar man alltid något. För när man inte är på sin vakt så kan någon stjäla eller vandalisera det man är som mest rädd om, och när någon vandaliserat ens inre då blir murarna högre och låsen tyngre.

Plötsligt är det man älskade en tung hemlighet, som man aldrig vågar öppna fönstret till, men det man borde minas då är att om man vågar vara sårbar kan man vinna allt och även förlora allt, men den som sårar en sårbar, kan aldrig vinna något, utan har bara allt och förlora.

 
                                               MIn filosofiska hund....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0